+34 91 542 69 59
Medios 6.876 >>
Agencias 2.071 >>
Empresas 12.758 >>
Profesionales 60.441 >>
¿Tu empresa es noticia?
¿Quieres salir en los medios?
¿Quieres llegar a más periodistas?
Últimas actualizaciones:
BRANDWATCH, Canarias 7, TVE 1 Televisión Española, Diario de Avisos, LOGICEL, LOGICEL, La Voz de Galicia, Diario de Ávila, Agencia de Noticias de Castilla y León - ICAL, Diario de Arousa, Diario de Almeria, Diario Córdoba, Revistarose.es, revistazonanorte.com, Diari de Tarragona, Diari de Girona, Ara, Ara.cat, La Voz de Galicia (Ed Ourense), Deia, La Voz de Galicia (Ed. A Coruña), La Voz de Galicia (Ed. Vigo), La Voz de Galicia (Ed. Pontevedra), La Voz de Galicia (Ed. Lugo), La Voz de Galicia (Ed. Ferrol), La Voz de Galicia (Ed. Santiago), TR Tiempo de Relojes, deia.com, El Español, Castellón al Día (Edición de El Mundo), Atlántico Diario, Radio Cope Campo de Gibraltar, Área, Diario del Campo de Gibraltar y Costa del Sol, sinfiltros.com, La Mejor Cocina de la Semana, ABC (Edición Cataluña), Top Artículos, Radio Intereconomía, ABC (Edición Sevilla), Noticiasdegipuzkoa.com, Blog informacion HardPeach, Timeout.cat, 20 Minutos, El Comercio, ABC (Edición Castilla y León), periodistas-es.com, El Periódico de Catalunya, A21, Educándose en linea, Time Out Barcelona, Alerta El Diario de Cantabria, ABC (Edición Galicia), ABC (Edición Córdoba), ABC (Edición Toledo/Castilla-La Mancha), ABC (Edición Comunidad Valenciana), Noticias de la Rioja, Mallorca Zeitung, Levante de Castelló, La Voz de Avilés - El Comercio, La Tribuna de Toledo, La Tribuna de Ciudad Real, Lanuevacronica.com, La Nueva Crónica, Granada Hoy, Gara, Berria, Noticias de Gipuzkoa, regio7.cat, Regió7, Heraldo-Diario de Soria-El Mundo, Nueva Alcarria, La Voz de Cádiz, Menorca es Diari, Última Hora, Diario de León, Brisas, Viva Jaén, Viva Sevilla, Viva Jerez, Melilla Hoy, La Razón-Castilla y León, La Razón, La Razón (Edición Cataluña), La Razón (Edición Madrid), El Mundo (Edición Madrid), El Día de Valladolid, El Correo de Burgos (Edición de El Mundo), El Periódico de Extremadura, Televisión de Galicia TVG, El País (Edición País Vasco), El País, La Vanguardia, El País (Edición Valencia), El Comercio (Edición Gijón), El Comercio (Edición de Oriente), Ideal (Edición Almería), Ideal (Edición Jaén), Ideal, TVE 2 Televisión Española, El País (Edición Galicia)

Noticias

Síguenos
TV3 estrena 'Pecats Capitals', una nova sèrie documental
11.03.2006
Compartir >>
TV3 estrena 'Pecats Capitals', una nova sèrie documental

El mateix equip d'"Històries de Catalunya" realitza aquesta nova entrega que retrata la vida quotidiana durant la postguerra a Catalunya.

Avarícia, supèrbia, gola, peresa, ira, luxúria i enveja. Aquests són els set vicis capitals que apareixen a la Bíblia i que ara han servit per enfocar la nova sèrie documental de TV3. Es tracta de "Pecats capitals", una sèrie realitzada pel mateix equip d'"Històries de Catalunya", que s'estrenarà el pròxim dimarts a les 22.30. En aquesta ocasió, però, l'objectiu és mostrar la vida quotidiana de la postguerra a Catalunya, els anys més foscos i durs de la dictadura. El director de TVC, Francesc Escribano, ha explicat en la presentació de l'espai que està molt il·lusionat amb aquesta nova aventura, i ha assenyalat que "és una manera televisiva de fer atractiva la història, però mantenint un rigor molt alt". Miquel Garcia, director de l'àrea de Documentals i Nous Formats, també ha volgut remarcar el caràcter innovador del programa "no només per la temàtica sinó també pel recorregut històric que fa". I és que fins ara mai s'havia explicat com van ser aquells primers anys del franquisme des del punt de vista de la gent anònima. A través de set capítols, un per a cada pecat capital, descobrirem històries personals que il·lustraran com va ser aquella època, una època on "qui imposava els pecats era qui menys exemple donava", ha comentat Antoni Tortajada, el presentador de la sèrie. Joan Gallifa, el director de "Pecats capitals", ha destacat la gran tasca de recerca que s'ha portat a terme durant més d'un any i que ha permès treure a la llum algunes històries fins ara amagades i també descobrir documents inèdits. "En un principi ens pensàvem que seria més senzill que 'Històries de Catalunya'. Però ens vam equivocar. Trobar els testimonis ha estat molt difícil", ha reconegut Gallifa. Cadascun dels capítols consta de tres històries on es van alternant imatges d'arxiu, amb declaracions de testimonis de primera mà i també amb dramatitzacions per reconstruir moments importants de la vida dels protagonistes. El primer capítol serà el de la luxúria, on en una de les històries descobrirem el parany en què va caure el bisbe de Calahorra. Altres històries desconegudes que s'aniran presentant al llarg de les setmanes parlaran, per exemple, del desaparegut barri del Somorrostro, on un grup de joves benestants es van implicar per ajudar la gent que hi vivia en condicions de pobresa extrema; o dels immigrants que arribaven a Catalunya per trobar un vida millor i eren confinats al pavelló de les "Misiones" de Montjuïc, que era com un camp de concentració.

Temas informativos: Historia
Volver
Imprimir

Guía de Medios
La guía más completa actualizada diariamente
¡Consigue la mejor información!
Perfil del Medio
Datos de Contacto
y Redes Sociales

¿Tu empresa es noticia?
¿Quieres salir en los medios?
¿Quieres llegar a más periodistas?
Portada | Noticias | Guía de Medios | Enviar Notas de Prensa | Textos legales | Publicidad | Contactar | ¡Suscríbete!
x