Iniciar Sesión
+34 91 542 69 59
Medios 7.043 >>
Agencias 2.037 >>
Empresas 12.680 >>
Profesionales 61.117 >>
¿Tu empresa es noticia?
¿Quieres salir en los medios?
¿Quieres llegar a más periodistas?
Últimos medios actualizados:
Vozpopuli.com, 2IM Marketing, Revista Traveling, Qué Necesito Para, casacochecurro.com, Acción Cine y Vídeo, La Publicidad, Konzapata, Muy Interesante, Muyinteresante.es, OnCEU, primeralinea.es, catradio.cat, eCommerce Efectivo, COPE Bilbao, Paw Patrol, Clan, Radio Nacional de España (RNE) Radio 1, TVE Canal 24 Horas, Mujeremprendedora, TVE 2 Televisión Española, Radio 3, Trolls, Shimmer & Shine, PJ Masks, Peppa Pig, Nancy, Lego Star Wars, Frozen, Especiales Disney, Disney Princesas, Disney Junior, Ben & Holly's, TVE 1 Televisión Española, Informe Anual Alimarket Non Food, Agenda de la Empresa Andaluza, Anuario Astrológico, Anuario de Comunicación DIRCOM, Anuario de la educación, Anuario Deportivo Automovilístico, Anuario Español de la Automoción, Anuario español de la Seguridad, Anuario Urtekaria, Bloggeris, Nationalgeographic.com, No es un día cualquiera, La República, Infoperiodistas.info - Diario, La Mañana, El Buzón, Buzón de Getafe, Zona Sur, Buzón de Leganés, Buzón de Fuenlabrada, abcmallorca, Casa Viva, El Cultural, La Vanguardia, El Mundo, Sumilleres, La Etiqueta, Elindependiente.com, Gym Factory, GYM FACTORY TV, Gymfactory.net, Destinos, Revista Mercados, Ràdio Moià, Ràdio Nova, SER Miranda, SER Vegas Altas, maxima.fm, Aprendiendo con Julia, Ciencia Policial, Debajo del Reloj, FGM (Revista Oficial de la Federación de Golf de Madrid), Runnerswoman.es, Blog de Marketing Digital, 2im marketing, El Periódic d'Andorra, M80, M80 Tarragona - Reus, M80 Santander, M80 Rioja, M80 Pontevedra, M80 Palma de Mallorca, M80 Málaga, M80 Lleida, M80 Las Palmas, M80 Coruña, M80 Castellón, M80 Cádiz, M80 Bilbao, M80 Barcelona, M80 Asturias, M80 Almeria, M80 Alicante, Es Diari, Aragón TV, laSexta

Noticias

Síguenos
TV3 estrena 'Pecats Capitals', una nova sèrie documental
11.03.2006
Recomienda:
TV3 estrena 'Pecats Capitals', una nova sèrie documental

El mateix equip d'"Històries de Catalunya" realitza aquesta nova entrega que retrata la vida quotidiana durant la postguerra a Catalunya.

Avarícia, supèrbia, gola, peresa, ira, luxúria i enveja. Aquests són els set vicis capitals que apareixen a la Bíblia i que ara han servit per enfocar la nova sèrie documental de TV3. Es tracta de "Pecats capitals", una sèrie realitzada pel mateix equip d'"Històries de Catalunya", que s'estrenarà el pròxim dimarts a les 22.30. En aquesta ocasió, però, l'objectiu és mostrar la vida quotidiana de la postguerra a Catalunya, els anys més foscos i durs de la dictadura. El director de TVC, Francesc Escribano, ha explicat en la presentació de l'espai que està molt il·lusionat amb aquesta nova aventura, i ha assenyalat que "és una manera televisiva de fer atractiva la història, però mantenint un rigor molt alt". Miquel Garcia, director de l'àrea de Documentals i Nous Formats, també ha volgut remarcar el caràcter innovador del programa "no només per la temàtica sinó també pel recorregut històric que fa". I és que fins ara mai s'havia explicat com van ser aquells primers anys del franquisme des del punt de vista de la gent anònima. A través de set capítols, un per a cada pecat capital, descobrirem històries personals que il·lustraran com va ser aquella època, una època on "qui imposava els pecats era qui menys exemple donava", ha comentat Antoni Tortajada, el presentador de la sèrie. Joan Gallifa, el director de "Pecats capitals", ha destacat la gran tasca de recerca que s'ha portat a terme durant més d'un any i que ha permès treure a la llum algunes històries fins ara amagades i també descobrir documents inèdits. "En un principi ens pensàvem que seria més senzill que 'Històries de Catalunya'. Però ens vam equivocar. Trobar els testimonis ha estat molt difícil", ha reconegut Gallifa. Cadascun dels capítols consta de tres històries on es van alternant imatges d'arxiu, amb declaracions de testimonis de primera mà i també amb dramatitzacions per reconstruir moments importants de la vida dels protagonistes. El primer capítol serà el de la luxúria, on en una de les històries descobrirem el parany en què va caure el bisbe de Calahorra. Altres històries desconegudes que s'aniran presentant al llarg de les setmanes parlaran, per exemple, del desaparegut barri del Somorrostro, on un grup de joves benestants es van implicar per ajudar la gent que hi vivia en condicions de pobresa extrema; o dels immigrants que arribaven a Catalunya per trobar un vida millor i eren confinats al pavelló de les "Misiones" de Montjuïc, que era com un camp de concentració.

Temas informativos: Historia
Volver
Imprimir

Guía de Medios
La guía más completa actualizada diariamente
¡Consigue la mejor información!
Perfil del Medio
Datos de Contacto
y Redes Sociales

¿Tu empresa es noticia?
¿Quieres salir en los medios?
¿Quieres llegar a más periodistas?
Portada | Noticias | Guía de Medios | Enviar Notas de Prensa | Textos legales | Publicidad | Contactar | ¡Suscríbete!
x