Iniciar Sesión
+34 91 542 69 59
Medios 7.043 >>
Agencias 2.037 >>
Empresas 12.680 >>
Profesionales 61.117 >>
¿Tu empresa es noticia?
¿Quieres salir en los medios?
¿Quieres llegar a más periodistas?
Últimos medios actualizados:
Vozpopuli.com, 2IM Marketing, Revista Traveling, Qué Necesito Para, casacochecurro.com, Acción Cine y Vídeo, La Publicidad, Konzapata, Muy Interesante, Muyinteresante.es, OnCEU, primeralinea.es, catradio.cat, eCommerce Efectivo, COPE Bilbao, Paw Patrol, Clan, Radio Nacional de España (RNE) Radio 1, TVE Canal 24 Horas, Mujeremprendedora, TVE 2 Televisión Española, Radio 3, Trolls, Shimmer & Shine, PJ Masks, Peppa Pig, Nancy, Lego Star Wars, Frozen, Especiales Disney, Disney Princesas, Disney Junior, Ben & Holly's, TVE 1 Televisión Española, Informe Anual Alimarket Non Food, Agenda de la Empresa Andaluza, Anuario Astrológico, Anuario de Comunicación DIRCOM, Anuario de la educación, Anuario Deportivo Automovilístico, Anuario Español de la Automoción, Anuario español de la Seguridad, Anuario Urtekaria, Bloggeris, Nationalgeographic.com, No es un día cualquiera, La República, Infoperiodistas.info - Diario, La Mañana, El Buzón, Buzón de Getafe, Zona Sur, Buzón de Leganés, Buzón de Fuenlabrada, abcmallorca, Casa Viva, El Cultural, La Vanguardia, El Mundo, Sumilleres, La Etiqueta, Elindependiente.com, Gym Factory, GYM FACTORY TV, Gymfactory.net, Destinos, Revista Mercados, Ràdio Moià, Ràdio Nova, SER Miranda, SER Vegas Altas, maxima.fm, Aprendiendo con Julia, Ciencia Policial, Debajo del Reloj, FGM (Revista Oficial de la Federación de Golf de Madrid), Runnerswoman.es, Blog de Marketing Digital, 2im marketing, El Periódic d'Andorra, M80, M80 Tarragona - Reus, M80 Santander, M80 Rioja, M80 Pontevedra, M80 Palma de Mallorca, M80 Málaga, M80 Lleida, M80 Las Palmas, M80 Coruña, M80 Castellón, M80 Cádiz, M80 Bilbao, M80 Barcelona, M80 Asturias, M80 Almeria, M80 Alicante, Es Diari, Aragón TV, laSexta

Noticias

Síguenos
Neix el portal 3cat24.cat
13.12.2007
Recomienda:
Neix el portal 3cat24.cat

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) estrena un nou portal que substitueix www.telenoticies.cat i www.catalunyainformacio.cat. El 3.cat24.cat, presenta una oferta de continguts més àmplia i diversa. El portal 3cat24.cat és el tercer pilar dels canals d'informació contínua de la CCMA, juntament amb el 3/24 i Catalunya Informació.

Joan Majó, director de la CCMA, ha donat la benvinguda al nou portal amb aquesta carta:

 Avui es posa en marxa una nova manera de consumir informació les 24 hores del dia. Comença el portal 3cat24.cat. Una aposta i alhora una resposta a la demanda canviant que ens exigeix qualitat, rigor, modernitat i també protagonisme. És per aquesta tendència, cada cop més creixent, que ens obrim de bat a bat a la participació ciutadana; una forma de creació informativa conjunta, plural i enriquidora.

Amb aquest nou espai d'informació permanent estem reforçant encara més la columna vertebral de casa nostra, uns Serveis Informatius líders a Catalunya i referents tant en ràdio com en televisió.

Ara, que és el moment d'adaptar-nos a altres plataformes, tenim el repte i la il·lusió de fer-ho sense complexos, amb tot el nostre potencial d'exploració, innovació i creativitat al servei del públic que ens segueix a través d'internet.

Cal no oblidar que hem arribat on som gràcies a les persones que confien en la professionalitat i l'exigència dels nostres mitjans de comunicació. Tots els espectadors, oients i ara també lectors que reivindiquen el seu dret a avançar amb nosaltres i als quals ens devem. Aquest nou pas que avui donem referma amb solidesa el nostre compromís i la nostra obligació de servei públic.

I així, l'anomenat "tercer pilar dels canals d'informació contínua de la CCMA" ens anima a crear dinàmiques de confluència i a fer de la coordinació conjunta entre el 3/24, Catalunya Informació i el 3cat24 un veritable èxit a la xarxa que compartim tots plegats.


Joan Majó i Cruzate

Director General de la CCMA

Volver
Imprimir

Guía de Medios
La guía más completa actualizada diariamente
¡Consigue la mejor información!
Perfil del Medio
Datos de Contacto
y Redes Sociales

¿Tu empresa es noticia?
¿Quieres salir en los medios?
¿Quieres llegar a más periodistas?
Portada | Noticias | Guía de Medios | Enviar Notas de Prensa | Textos legales | Publicidad | Contactar | ¡Suscríbete!
x