Iniciar Sesión
+34 91 542 69 59
Medios 7.072 >>
Agencias 2.025 >>
Empresas 12.649 >>
Profesionales 61.352 >>
¿Tu empresa es noticia?
¿Quieres salir en los medios?
¿Quieres llegar a más periodistas?
Últimos medios actualizados:
Cadena COPE, ABC (Edición Madrid), Coches Comerciales, ABC Natural, esRadio, Alimentos De Mascotas, Ronda Iberia, maxima.fm, La Esfera de Papel, TVE 1 Televisión Española, TVE Canal 24 Horas, Canal 24 horas, QuéInteresante!, QuéMadrid!, Salud y Mente, Cadena SER, Sepeprestaciones, Corresponsables, TVE 2 Televisión Española, 13 TV, Televisión Española (TVE) Catalunya, Digital 4.0. Factoría & Tecnología, Las Provincias, Arquitectura y Diseño, Revista 21, La Otra, Información, Levante - El Mercantil Valenciano, Prensa Ibérica, Mia, compostela24horas.com, InStyle, Glamour, Instyle.com, Marie Claire Belleza & Cuerpo, Vanity Fair, Smoda.es, Onda Madrid, Lecturas.com, Cosmopolitan, Whitemarketing, Vogue, Elle, Vogue Belleza, Marie Claire, Coiffure Professionnelle, Mía Belleza, Mía Especiales, Woman.es, Mujer Hoy, Woman Madame Figaro, Yodona.com, Yo Dona, Vogue Colecciones, Cinco Días, Urbe, Antena 3, eldiario.es, 20 Minutos, Buenos días Madrid, Autofácil, Evo, Europa F.M., Kiss FM, RAC 1, El Ciervo, Latinos Magazine, Blogocio.net, Actualidad Motor, Arucitys, MarianaEguaras.com, Efefuturo, Segurostv.es, Eventos Magazine, Efe Portugal, Infoperiodistas News, La Provincia, Radio Nacional de España (RNE) La Rioja, Revista Yoga Journal, La Prensa (Chile), ABC, Enfermeria21.com, Editorial DAE (Grupo Paradigma), Diario Enfermero, Tecnonews, Panorama, Cambi Henares, Radio Marca, Llamamelista.com, Ayer&hoy, libertad fm, Serpadres.es, Radio Galicia, Radio Albolote, Periodistas, Ondaluz Estepona, Món Rural, Lagrada.com, La Grada, elconfidencial.com

Noticias

Síguenos
Neix el portal 3cat24.cat
13.12.2007
Recomienda:
Neix el portal 3cat24.cat

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) estrena un nou portal que substitueix www.telenoticies.cat i www.catalunyainformacio.cat. El 3.cat24.cat, presenta una oferta de continguts més àmplia i diversa. El portal 3cat24.cat és el tercer pilar dels canals d'informació contínua de la CCMA, juntament amb el 3/24 i Catalunya Informació.

Joan Majó, director de la CCMA, ha donat la benvinguda al nou portal amb aquesta carta:

 Avui es posa en marxa una nova manera de consumir informació les 24 hores del dia. Comença el portal 3cat24.cat. Una aposta i alhora una resposta a la demanda canviant que ens exigeix qualitat, rigor, modernitat i també protagonisme. És per aquesta tendència, cada cop més creixent, que ens obrim de bat a bat a la participació ciutadana; una forma de creació informativa conjunta, plural i enriquidora.

Amb aquest nou espai d'informació permanent estem reforçant encara més la columna vertebral de casa nostra, uns Serveis Informatius líders a Catalunya i referents tant en ràdio com en televisió.

Ara, que és el moment d'adaptar-nos a altres plataformes, tenim el repte i la il·lusió de fer-ho sense complexos, amb tot el nostre potencial d'exploració, innovació i creativitat al servei del públic que ens segueix a través d'internet.

Cal no oblidar que hem arribat on som gràcies a les persones que confien en la professionalitat i l'exigència dels nostres mitjans de comunicació. Tots els espectadors, oients i ara també lectors que reivindiquen el seu dret a avançar amb nosaltres i als quals ens devem. Aquest nou pas que avui donem referma amb solidesa el nostre compromís i la nostra obligació de servei públic.

I així, l'anomenat "tercer pilar dels canals d'informació contínua de la CCMA" ens anima a crear dinàmiques de confluència i a fer de la coordinació conjunta entre el 3/24, Catalunya Informació i el 3cat24 un veritable èxit a la xarxa que compartim tots plegats.


Joan Majó i Cruzate

Director General de la CCMA

Volver
Imprimir

Plataforma Infoperiodistas
La solución profesional para Empresas y Agencias
¡Tu medio para llegar a los medios!
Guía de Medios
La guía más completa actualizada diariamente
¡Consigue la mejor información!
Perfil del Medio
Datos de Contacto
y Redes Sociales

Portada | Noticias | Guía de Medios | Enviar Notas de Prensa | Textos legales | Publicidad | Contactar | ¡Suscríbete!
x