+34 91 542 69 59
Medios 6.876 >>
Agencias 2.071 >>
Empresas 12.758 >>
Profesionales 60.441 >>
¿Tu empresa es noticia?
¿Quieres salir en los medios?
¿Quieres llegar a más periodistas?
Últimas actualizaciones:
BRANDWATCH, Canarias 7, TVE 1 Televisión Española, Diario de Avisos, LOGICEL, LOGICEL, La Voz de Galicia, Diario de Ávila, Agencia de Noticias de Castilla y León - ICAL, Diario de Arousa, Diario de Almeria, Diario Córdoba, Revistarose.es, revistazonanorte.com, Diari de Tarragona, Diari de Girona, Ara, Ara.cat, La Voz de Galicia (Ed Ourense), Deia, La Voz de Galicia (Ed. A Coruña), La Voz de Galicia (Ed. Vigo), La Voz de Galicia (Ed. Pontevedra), La Voz de Galicia (Ed. Lugo), La Voz de Galicia (Ed. Ferrol), La Voz de Galicia (Ed. Santiago), TR Tiempo de Relojes, deia.com, El Español, Castellón al Día (Edición de El Mundo), Atlántico Diario, Radio Cope Campo de Gibraltar, Área, Diario del Campo de Gibraltar y Costa del Sol, sinfiltros.com, La Mejor Cocina de la Semana, ABC (Edición Cataluña), Top Artículos, Radio Intereconomía, ABC (Edición Sevilla), Noticiasdegipuzkoa.com, Blog informacion HardPeach, Timeout.cat, 20 Minutos, El Comercio, ABC (Edición Castilla y León), periodistas-es.com, El Periódico de Catalunya, A21, Educándose en linea, Time Out Barcelona, Alerta El Diario de Cantabria, ABC (Edición Galicia), ABC (Edición Córdoba), ABC (Edición Toledo/Castilla-La Mancha), ABC (Edición Comunidad Valenciana), Noticias de la Rioja, Mallorca Zeitung, Levante de Castelló, La Voz de Avilés - El Comercio, La Tribuna de Toledo, La Tribuna de Ciudad Real, Lanuevacronica.com, La Nueva Crónica, Granada Hoy, Gara, Berria, Noticias de Gipuzkoa, regio7.cat, Regió7, Heraldo-Diario de Soria-El Mundo, Nueva Alcarria, La Voz de Cádiz, Menorca es Diari, Última Hora, Diario de León, Brisas, Viva Jaén, Viva Sevilla, Viva Jerez, Melilla Hoy, La Razón-Castilla y León, La Razón, La Razón (Edición Cataluña), La Razón (Edición Madrid), El Mundo (Edición Madrid), El Día de Valladolid, El Correo de Burgos (Edición de El Mundo), El Periódico de Extremadura, Televisión de Galicia TVG, El País (Edición País Vasco), El País, La Vanguardia, El País (Edición Valencia), El Comercio (Edición Gijón), El Comercio (Edición de Oriente), Ideal (Edición Almería), Ideal (Edición Jaén), Ideal, TVE 2 Televisión Española, El País (Edición Galicia)

Noticias

Síguenos
Neix el portal 3cat24.cat
13.12.2007
Compartir >>
Neix el portal 3cat24.cat

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) estrena un nou portal que substitueix www.telenoticies.cat i www.catalunyainformacio.cat. El 3.cat24.cat, presenta una oferta de continguts més àmplia i diversa. El portal 3cat24.cat és el tercer pilar dels canals d'informació contínua de la CCMA, juntament amb el 3/24 i Catalunya Informació.

Joan Majó, director de la CCMA, ha donat la benvinguda al nou portal amb aquesta carta:

 Avui es posa en marxa una nova manera de consumir informació les 24 hores del dia. Comença el portal 3cat24.cat. Una aposta i alhora una resposta a la demanda canviant que ens exigeix qualitat, rigor, modernitat i també protagonisme. És per aquesta tendència, cada cop més creixent, que ens obrim de bat a bat a la participació ciutadana; una forma de creació informativa conjunta, plural i enriquidora.

Amb aquest nou espai d'informació permanent estem reforçant encara més la columna vertebral de casa nostra, uns Serveis Informatius líders a Catalunya i referents tant en ràdio com en televisió.

Ara, que és el moment d'adaptar-nos a altres plataformes, tenim el repte i la il·lusió de fer-ho sense complexos, amb tot el nostre potencial d'exploració, innovació i creativitat al servei del públic que ens segueix a través d'internet.

Cal no oblidar que hem arribat on som gràcies a les persones que confien en la professionalitat i l'exigència dels nostres mitjans de comunicació. Tots els espectadors, oients i ara també lectors que reivindiquen el seu dret a avançar amb nosaltres i als quals ens devem. Aquest nou pas que avui donem referma amb solidesa el nostre compromís i la nostra obligació de servei públic.

I així, l'anomenat "tercer pilar dels canals d'informació contínua de la CCMA" ens anima a crear dinàmiques de confluència i a fer de la coordinació conjunta entre el 3/24, Catalunya Informació i el 3cat24 un veritable èxit a la xarxa que compartim tots plegats.


Joan Majó i Cruzate

Director General de la CCMA

Volver
Imprimir

Guía de Medios
La guía más completa actualizada diariamente
¡Consigue la mejor información!
Perfil del Medio
Datos de Contacto
y Redes Sociales

¿Tu empresa es noticia?
¿Quieres salir en los medios?
¿Quieres llegar a más periodistas?
Portada | Noticias | Guía de Medios | Enviar Notas de Prensa | Textos legales | Publicidad | Contactar | ¡Suscríbete!
x