×
MediaLover 2019
¡Me gusta tu medio!
Tu eliges a los
finalistas de los
Premios MediaLover
¡VOTA AL MEDIO QUE
MÁS TE GUSTA!
Elige entre 6.979 Medios
* Es un único voto por medio
* El voto es anónimo
* Para votar entra >>
* Si no tienes usuario Crea tu perfil
+34 91 542 69 59
Medios
Agencias
Empresas
Profesionales
Últimas actualizaciones:
Alerta El Diario de Cantabria, Vanity Fair, Vogue Gourmet, Vogue Colecciones, La Opinión - El Correo de Zamora, smartLIGHTING, Lecturas - Cocina Fácil, El Jueves, eljueves.es, Historia National Geographic, cuerpomente.com, Mentesana.es, Lecturas, Cómo afrontar la muerte de un hijo, Casas de Campo, Clara, Vogue Novias, El Mueble Casas de Campo, Vogue Niños, Vogue Living, Crediplex, Bitacora, La Coctelera Conciertos, Muévete En Verde, Naútica Digital, Brujuleamex, viviendocali, El Tiempo, Zigmaz.com, elconfidencialdigital.com, La moda en las calles, La Mañana, Saber Cocinar, Uno Magazine, Solo Auto 4x4, Bitacora, Balance de la Dependencia, Atalayar.com, Atalayar, tecnologiasallimite.com, Im-Pulso, Global, Diario del Altoaragón, Diariobahiadecadiz.com, Diari de Terrassa, Cuina, Diari de Sabadell, Diario de Avisos, eldiario.es, diariosigloxxi.com, Canal Sur TV, Fórmula 1, Motor (El Mundo), El Mundo, Expansión (Edición Cataluña), Expansión, El Mundo (Edición Castilla y León), Diario de Valladolid - El Mundo, Marca, elconfidencial.com, Hoy - Diario de Extremadura, Radio Nacional de España (RNE) Cádiz, Women's Health, Elhuyar. Zientzia eta Teknologia, Connexió Barcelona, Farmacéuticos, Yclasicos.com, Ràdio Kanal Barcelona, Radio 3, 40 Principales Costa de la Luz, 40 Principales Catalunya Central, 40 Principales Osona (Vic), 40 Principales Cartagena, 40 Principales Murcia, 40 Principales Granada, 40 Principales Baza, 40 Principales Albacete, 40 Principales Alicante, Los40 Classic Bajo Aragón, SER Teruel, Apartgastro.com, VNEWS, Vnews.es, psiqueviva.com, The Medical Letter, Tunuevainformacion.com, La Gaceta Regional de Salamanca, Sport Life Mujer, Sportlife.es, Womenshealth.es, Menshealth.es, Men's Health, Triatlonweb.es, SoyCorredor, SER Miranda, Runnersworld.com, Runner's World, El Patio, Mi Casa, Harper's Bazaar España

Noticias

Síguenos
Neix el portal 3cat24.cat
13.12.2007
Compartir >>
Neix el portal 3cat24.cat

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) estrena un nou portal que substitueix www.telenoticies.cat i www.catalunyainformacio.cat. El 3.cat24.cat, presenta una oferta de continguts més àmplia i diversa. El portal 3cat24.cat és el tercer pilar dels canals d'informació contínua de la CCMA, juntament amb el 3/24 i Catalunya Informació.

Joan Majó, director de la CCMA, ha donat la benvinguda al nou portal amb aquesta carta:

 Avui es posa en marxa una nova manera de consumir informació les 24 hores del dia. Comença el portal 3cat24.cat. Una aposta i alhora una resposta a la demanda canviant que ens exigeix qualitat, rigor, modernitat i també protagonisme. És per aquesta tendència, cada cop més creixent, que ens obrim de bat a bat a la participació ciutadana; una forma de creació informativa conjunta, plural i enriquidora.

Amb aquest nou espai d'informació permanent estem reforçant encara més la columna vertebral de casa nostra, uns Serveis Informatius líders a Catalunya i referents tant en ràdio com en televisió.

Ara, que és el moment d'adaptar-nos a altres plataformes, tenim el repte i la il·lusió de fer-ho sense complexos, amb tot el nostre potencial d'exploració, innovació i creativitat al servei del públic que ens segueix a través d'internet.

Cal no oblidar que hem arribat on som gràcies a les persones que confien en la professionalitat i l'exigència dels nostres mitjans de comunicació. Tots els espectadors, oients i ara també lectors que reivindiquen el seu dret a avançar amb nosaltres i als quals ens devem. Aquest nou pas que avui donem referma amb solidesa el nostre compromís i la nostra obligació de servei públic.

I així, l'anomenat "tercer pilar dels canals d'informació contínua de la CCMA" ens anima a crear dinàmiques de confluència i a fer de la coordinació conjunta entre el 3/24, Catalunya Informació i el 3cat24 un veritable èxit a la xarxa que compartim tots plegats.


Joan Majó i Cruzate

Director General de la CCMA

Volver
Imprimir

Guía de Medios
La guía más completa actualizada diariamente
¡Consigue la mejor información!
Perfil del Medio
Datos de Contacto
y Redes Sociales

Plataforma Infoperiodistas
Comunica, Mide y Analiza
¿Quieres saber cómo?
Te ayudamos >>
Portada | Noticias | Guía de Medios | Enviar Notas de Prensa | Textos legales | Publicidad | Contactar | ¡Suscríbete!
x